Sosiaalinen media

Facebook

Lue ajankohtaiset uutiset Facebookista

 

 

Instagram

Perhekuva. #guess #nahkapaikka #tuuri Tammikuu on uusi kevät! Ei muuta kuin Hakaniemen rantaan. #uutuus #fila #nahkapaikka #tuuri Pannaanko pussiin?
No pannaan! Nyt on nimittäin ollut Hilfigerin Tommylla aivan mahtavan hauska idea: paperikassia jäljittelevä siisti ja jämäkkä laukku! #kevätuutuus #tommyhilfiger #nahkapaikka #tuuri No jopas mahtavaa! 🤩 Olemme ehdolla Suomen paras muotikauppa -kisassa! Jos tahdot äänestää meitä, rakastamme sinua ikuisesti - ja voit osallistumalla voittaa paitsi Balmuirin ylellisen kashmir-huivin myös Fashion Finlandin printtilehden vuosikerran.
Nahkapaikkaa voi äänestää vaikka samantien alla olevassa osoitteessa, ja sen ehtii tehdä koko perheen, suvun ja esi-isien voimin 14.2. asti. Kiitos, jos näin teet. ❤️ Olisihan se nyt hienoa, jos täältä asti lähdettäisiin voittamaan! https://fafi.fi/uutiset/suomen-paras-muotikauppa/
#nahkapaikka #vuodenkenkäkauppa2019 #tuuri My name is Bond, Vagabond.
Uudistimme vähän Vagabond-osastomme ilmettä, ja jopas tuli yhtäkkiä vaan näin hieno! 🤩 Tuonne laitoimme jo kevätuutuuksiakin alen kanssa huomiosta kisaamaan! #vagabond #vagabondshoes #nahkapaikka #tuuri ❤️🖤 #loveguess #guess #nahkapaikka #tuuri Nyt on melkein ilmaista! Tule pois sieltä myrskystä mököttämästä ja osta kengät. Tarvitset kävelemiseen kuitenkin. #ale #nahkapaikka #tuuri Onnenkantamoisia ja kaikkea hyvää jokaisen uuteen vuoteen 2020! 🎆 #nahkapaikka #tuuri Nahkapaikan tonttujoukko toivottaa teille kaikille tunnelmallista joulunaikaa! ✨ Olkoon siinä rauhaa, rakkautta, lanttulootaa ja nissepolkkaa!

Nahkapaikka Oy on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka myy monenlaisia nahka-alan tuotteita, kuten kenkiä, laukkuja, takkeja, käsineitä ja lompakoita. Valikoimaamme kuuluvat myös matkalaukut ja -tarvikkeet sekä reput.